Mere energi og overskud collage (1)Hvad ved JEG om at få “Mere Energi og Overskud”?!

Jeg holder mit første online-foredrag på næste søndag, som hedder “Sådan får du Mere Energi og Overskud”. Og det har taget sin tid for mig at få dén titel over mine læber. For… Hvem er JEG, at kunne fortælle nogen som helst noget om netop DET emne?

Helt ærligt… Jeg har ikke oset af “Energi og Overskud” på det sidste. Nærmest tværtimod.

Hvis du var min veninde, eller min mand for den sags skyld. Ville du sikkert også trække på smilebåndet over dét, jeg har gang i.

Du ville jo have set mig, når jeg sad og græd, fordi jeg var så utrolig træt. Du ville have haft mig i røret (hedder det egentlig stadig det?), når jeg ikke anede hvad jeg skulle stille op med alle mine fire børn, som på hver deres måde havde brug for deres MOAR, og jeg bare ikke synes at mine kræfter rakte til andet end et gammelt afsnit af Friends. Du ville også have set mig kl to om natten, hvor jeg stod og stegte små øko-frikadeller til pigernes madpakker, dengang vi var skilt og boede alene.

Du ville vide, at bølgerne i mit hjem sommetider kan gå højt, og at vi er mange mennesker med en stærk vilje under samme tag. Helt ærligt: mine børn ligger ind i mellem på gulvet og raser fordi de ikke får det som de vil have det.

I det hele taget ville du, hvis du var en af mine nærmeste, vide, at mit familieliv langt fra altid emmer af ”energi og overskud”. Måske ville du derfor synes, at det er lidt pudsigt at netop JEG, netop NU, har besluttet mig for at holde et online-foredrag, der hedder ”Sådan får du mere energi og overskud som mor”.

Jeg har selv tænkt det samme, indtil det pludselig for nylig gik op for mig, at det jo lige præcis er derfor, det er MIG, der skal holde det foredrag.

Hvorfor lige MIG?

FORDI jeg ved at man kan forvandle sig til et monster, når der er underskud på energi-kontoen (og det gælder både børn og voksne, skulle jeg hilse og sige).

FORDI jeg ved, at vores børn lider, når vi forældre ikke har energi og overskud. De mister orientering og retning, og bliver utrygge (hvilket kan få dem til at spasse rimelig meget ud)

FORDI jeg ved, at dette er skyld i så mange konflikter og hverdagsdramaer.

OG (og detteher er vigtigt): FORDI jeg ved, hvad man kan gøre ved det. Jeg ved, hvordan man kan skabe et hverdagsliv, hvor alle er fyldt op med lige præcis de rigelige mængder af energi og overskud der skal til, for at blive glade, trygge, medgørlige, fleksible, empatiske mennesker.

Det ved jeg en hel masse om. For jeg har selv gået vejen mange, mange gange.

Ind i mellem ender jeg stadig på gulvet, med tårer og afmagt og skældud og børn der hænger i bremsen. Men jeg ved, hvordan jeg skal rejse os op. Og jeg gør det –hver gang, jeg ’falder i’.

Det er ikke engang svært for mig længere (jeg tænker, at dét at jeg lige skal ned og bide i de sure æbler i ny og næ, handler om at holde mig skarp på processen J… sådan vil jeg åbenbart gerne have det). Men sådan har det naturligvis ikke altid været.

Jeg har taget mange omveje på denne rejse. Og taget noter undervejs.

DERFOR ved jeg efterhånden virkelig meget om lige præcis dette emne.

Og DERFOR skal jeg selvfølgelig dele min viden med dig.

Fordi jeg har været der selv. Fordi jeg stadig er der ind i mellem. Og fordi jeg til stadighed går vejen, og ved hvordan man skaber Mere Energi og Overskud.

Vil du med på dén vej?

Så, hvis du ligesom jeg kan se fidusen i, at det netop er MIG, der skal fortælle dig noget om at få Mere energi og Overskud som mor.

Altså, MIG, der ikke altid har det, men som ved hvorfor jeg ender i underskuds-drama en gang i mellem, og som VED hvordan jeg skal få mig selv og mine børn på fode igen.

Så meld dig til lige HER. 

Online-foredraget foregår d. 13.12 kl 20.30, og jeg vil naturligvis virkelig gerne have dig med live. Men HVIS du gerne vil med, og ikke ved om du kan den dag, så meld dig til alligevel. Alle tilmeldte får optagelsen på mail efterfølgende, og så kan du jo lytte når det passer dig.

Jeg håber meget vi ’ses’. Fordi… en December uden Energi og Overskud, er altså virkelig en killer. I know. Dér har jeg OGSÅ været.

Efterlad en kommentar