Vil du have min hjælp?

Min dybeste respekt for dig, fordi du trykkede på knappen, og kom ind på denne side. Dét at række ud efter en anden, når vi virkelig føler os sårbare, er noget som de fleste tager tilløb til rigtig længe, og du fortjener al mulig anerkendelse for at tage dette første skridt.

Jeg forestiller mig, du er her, fordi du har fået NOK af at mærke hverdagen dræne dig, i stedet for nære dig. Fordi du ikke længere vil lade alt dit eget gamle sh*t gå ud over dine børn. Fordi du bliver ked af at tænke på, hvilke konsekvenser det har for dine børn, hvis ikke du handler på det du mærker som en summen i baghovedet.

Hvis du er som de fleste af de kvinder, der kontakter mig, har du allerede prøvet dig lidt frem. Læst en bog, taget et onlinekursus, googlet lidt rundt for at finde gode råd. Det sidste, du har brug for, er endnu et tilfældigt tiltag. Du har brug for at gøre det, der hjælper dig og dine børn i MÅL.

Når man står dér hvor du står, har man brug for guidning til at finde dén vej, der føles rigtig. For mig var det den største smerte: ikke at vide, hvad jeg skulle gøre, hvilket skridt der skulle være mit første.

Derfor tilbyder jeg DIG en Gratis, Afklarende og ganske Uforpligtende Samtale. Samtalen varer ml 30 og 45 minutter, og stiller skarpt på dét du drømmer om, dét du er udfordret af, og det der lige nu står i vejen for at du kan komme i mål. Uanset om du efterfølgende vil arbejde sammen med mig eller ej, gør jeg mig umage med at skabe klarhed over hvad der vil være dit næste, logiske skridt.

Jeg får sædvanligvis mange ansøgninger til disse samtaler efter et webinar, og da jeg ikke kan nå at tale med alle, vælger jeg dem ud som jeg mener jeg vil få størst muligt udbytte af sådan en Gratis Samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

JA TAK til minikurset “GØR som jeg SIGER”-sådan får du dit barn til at samarbejde på en måde der nærer jer begge.