Mere overskud. Nu.

Det er min erfaring –både min egen personlige, og fra mit arbejde gennem årene med hundredevis af forældre, at dét at stå i en hverdag, hvor ens børn ikke har det godt, sætter dybe spor. Både i dig som forælder, i dit parforhold -og i dine børn. I stedet for at have masser af hyggelige, sjove, kærlige stunder sammen, hvor I oplever at blive løftet og næret af hinandens selskab, er hverdagen præget af tvivl om du nu gør det rigtigt eller godt nok.

Resultaterne taler for sig selv: I har ikke dén hverdag, du ønsker. Dit barn –eller flere af dine børn- har det ikke, som du gerne vil have, de skal have det. Du har det heller ikke, som du gerne vil have det.

Det var ikke dét, du ønskede for dine børn. Dét liv, du drømte om da du blev mor, blev ikke som du troede.

 

jeg ved det, for jeg har været der selv...

Mine forløb er lavet ud fra dét, jeg ønskede mig mere end noget andet, da jeg selv oplevede smerten ved at ikke at være den mor, jeg havde drømt om at blive. Hvor jeg følte mig som den dårligste, sureste, mest forvirrede –og frem for alt: utilstrækkelige mor.

Havde jeg vidst hvad jeg ved nu, ville både mit og mine børns liv have set helt anderledes ud.

Jeg har uddannet mig til familie- og parterapeut. Jeg har arbejdet med mit eget stof, taget to skridt frem og ét tilbage undervejs, og jeg har gået vejen.  I dag er jeg den mor, jeg drømte om at blive.  Jeg står godt –også i stormvejr.

Nu vil jeg lære dét fra mig, jeg ved. Jeg har taget omvejene, så du kan tage genvejene.

Mine forløb er skabt for at hjælpe dig til at finde det fodfæste som mor, du har brug for. Som giver dig det liv og den hverdag, der nærer jer alle, både på kort og på lang sigt.

Ikke alene lærer du at løse konflikter og håndtere de aktuelle udfordringer med dine børn, du står i her og nu. Du får også al den viden og de redskaber, du har brug for, for at du nu og i fremtiden bliver rustet til at skabe dét gode forhold til dine børn, du ønsker. Som du kan tage frem og bruge igen og igen –selv når dine børn engang bliver voksne.