OM MIG:

Min vigtigste egenskab er min evne til at kunne spotte hvad andre har brug for, og lynhurtigt forstå hvordan de kan få det. Jeg ved hvilke redskaber og værktøjer der virker, og jeg ved hvilken indsigt du har brug for, for at kunne flytte dig.

 

Min egen barndom bar præg af ensomhed og længsel efter en mor, som ikke var der, og jeg havde svoret at blive Alle Tiders Mor. Det blev jeg bare ikke. Mit moderskab vaklede –hele jeg vaklede. Jeg skammede mig over mit moderskab, og troede jeg var den eneste i verden, der ikke kunne få adgang til ”den hemmelige Mor-opskrift”. Efter år med dyb krise i både mig og børnene, som bl.a. ledte til en skilsmisse, så jeg dog ingen anden udvej end at søge hjælp. Denne hjælp viste sig at være effektiv, og jeg så lynhurtigt resultater. Ikke bare i mig, men også i mine børn.

 

 

Når du arbejder sammen med mig, vil du ikke alene have en erfaren underviser og terapeut ved hånden, men også en Mor, der har gået vejen før dig. Jeg deler ud af mine egne erfaringer, og lægger ingen forskønnende filtre over mit liv –hverken hvad angår  dengang eller nu. Jeg har i de sidste 13 år været i konstant bevægelse,  fra at være en utydelig og ulykkelig mor til to, med en underliggende utilstrækkelighedsfølelse som følgesvend, til at være en mor, jeg kan se i øjnene med glæde. Jeg er i dag mor til fire børn i alderen 3-19, og selvom mit familieliv ikke er konfliktfrit, så står jeg godt hvor jeg står –også når bølgerne går højt.

Jeg har været underviser og rådgiver i 20 år, først som lærer i folkeskolen og siden som familieterapeut, og har de sidste 6 år arbejdet primært som mentor for mødre. I mine øjne er teori ikke noget værd, hvis den ikke kan omsættes til konkrete resultater i vores levede liv, og min undervisning vil derfor altid have udgangspunkt i hverdagshistorier.

Jeg skiller mig noget ud fra andre i min branche, ved at insistere på at det er dig som MOR der har nøglen til dine børns velbefindende. DIN glæde, DIN energi og DIT overskud, er alt hvad du behøver for at skabe det familieliv, du drømmer om. Således behøver du hverken at inddrage din partner eller eks-partner i forløbet –forandringerne indtræffer i takt med at du får en højere bevidsthed. Jeg ved, at du som Mor rummer nøglen til både dit eget og dine børns velbefindende, og ved at du er dét menneske, dine børn for evigt vil ønske at være nær. Du rummer større styrke end du aner, og selvom du måske ikke kan se alle svarene lige nu, så ved jeg at de findes indeni dig. Med blid nænsomhed og knivskarp dialog, hjælper jeg dig med at genvinde Glæden, Energien og Overskuddet i dit liv, så du kan blive den støtte og rollemodel for dine børn, du gerne vil være.