sådan kan jeg hjælpe dig i mål:

Min mission er, at du kan få dén mængde energi og overskud som mor, der gør at du kan nyde livet med dine børn.

At du kan mærke kærligheden, respekten og tilliden mellem jer, og at moderskabet bliver lige præcis så nærende for dig, som jeg VED det kan blive.

Mit udgangspunkt er, at du som mor har nøglen til at skabe det liv for dine børn, dig selv og for hele familien, som I alle længes efter.

Jeg har hjulpet over hundrede kvinder med at få det familieliv, de sådan brænder for at få, og jeg véd derfor også, at vejen til at få det liv, man drømmer om, er forskellig fra familie til familie.

Derfor er mine forløb ikke en 'one-size-fits-all', men et skræddersyet forløb der hjælper dig hele vejen rundt om - og igennem de udfordringer i dit liv, der lige nu synes uoverstigelige.

 

om et forløb med mig:

Mine forløb er til dig, der ønsker dig hurtige  resultater, og langsigtede forandringer. Som virkelig ønsker at tage de skridt, der skaber transformation i dig selv som mor. For altid.

Hvis du er som de kvinder, jeg tidligere har hjulpet, har du ikke brug for flere små onlinekurser eller hurtigt læste bøger med '10 tips til en lykkelig familie'. Du har ikke KUN brug for rådgivning. Eller KUN brug for terapi. Du har brug for, at dén nye viden du får undervejs, rent faktisk også bliver omsat til DIN hverdag, til DINE børn -og til DIG.

Jeg skaber rammerne for at du bliver har  støttet, set og heppet på undervejs. Holdt i hånden, når det hele føles alt for svært, og puffet til når du går i stå.

Mit forløb adskiller sig fra mange andre ved at jeg ser præcis hvilke skridt du har brug for at tage -og hjælper dig til at tage dem.

 

_95A1533

Andre siger, om at arbejde sammen med mig:

Klik på billedet og se to minutters film med Line, deltager på Verdens Bedste Mor-forløb, forår 2018:

Skærmbillede 2019-04-24 kl. 16.01.01

Klik på billedet og se to minutters film med Nanna, deltager på Verdens Bedste Mor-forløb, forår 2018:

Skærmbillede 2019-04-24 kl. 16.03.10

Udtalelser

 

Mine dage er fyldt med flere øjeblikke af lykke. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde dårlig samvittighed, eller stillede spørgsmålstegn ved om jeg er en god eller dårlig mor. Jeg føler mig simpelthen 100 kg lettere, end dengang jeg startede forløbet.

Mette, mor til 2

Jeg har fået en markant bedre relation til mine børn. OG til min mand. Det lyder mærkeligt, men efter jeg har været på dette forløb, har vi fået et bedre og dybere forhold til hinanden. Vi har fået bedre sex og tættere kontakt. Jeg har også smidt min angstdæmpende medicin, og har generelt langt færre bekymringer.

Den største AHA-oplevelse for mig har været, at jo bedre JEG har det, jo bedre har mine børn det (og ja, det ER afprøvet 😉 ).

Anonym, mor til to

 

Den største indsigt jeg har fået, er visheden om, at jeg er en god mor. Jeg ved nu, at mine måder at håndtere konflikterne på er vigtige for mine børn. Jeg ser nu en kvalitet i den åbenhed og ærlighed, børnene viser mig. Jeg kan bedre rumme konflikterne og følelserne, og jeg tager det ikke længere så personligt, når mine børn reagerer. Jeg kan nu bedre lytte, trøste, ae og hjælpe dem, uden at jeg bliver ked af det sammen med dem. 

Rikke, mor til to

er vi et match, du og jeg?

Se mit online-foredrag lige her, og mærk efter om jeg taler til DIG

(Tryk på billedet, så kommer du til foredraget. Det varer 1 time og 40 minutter)

 

Det allervigtigste parameter for at du kommer i mål med det du ønsker, er at du finder én, der er et match til DIG.

Én, der taler DIT sprog.

Én, der kan mærke og forstå, hvad DU står med

Én, der selv har gået vejen hen til det DU gerne vil.

For give os begge mulighed for at mærke om vi passer sammen og er et godt match for din udviklingsrejse, begynder ethvert eventuelt samarbejde med mig med  en uforpligtende og afklarende snak i telefonen.

Samtalen varer ml 30 og 60 minutter, og efter denne samtale vil vi begge have en klar fornemmelse af, om jeg er den du leder efter.